Hypnose

HYPNOSE

HVAD ER HYPNOSE

Hypnose - eller en tilstand af trance - er en teknik/tilstand, som gør sindet mere indadvendt og mere modtageligt overfor forandringer. Trancetilstande kender vi alle fra den tilstand, vi er i lige før man vågner, eller når man ”falder i staver” eller bare lader tankerne flyde.

Når du er i hypnose, er du i kontakt med dit ubevidste sind, og det kan bedst beskrives som en afslappet og drømmende tilstand. Når man er hypnotiseret, er det ikke det samme som søvn. Du er til stede i det, der foregår, og du kan ikke hypnotiseres til at gøre noget, du ikke ønsker.


HVORDAN BRUGES HYPNOSE?

Hypnose er et meget effektivt redskab til at skabe forandring. Oftest er der større muligheder for forandring, da vi i hypnose går udenom de sædvanlige forsvarsmekanismer som sindet sætter op for os. 

Hypnosen er også en tilstand, som bringer sindet i kontakt med ressourcer, som vi ellers ikke normalt er i kontakt med, og dette gør, at hypnose er særdeles gavnligt til at sætte gang i forandringer, fordi vi ofte ikke selv tror, at vi har hvad der skal til for at skabe forandringen.HYPNOSE ER SÆRDELES EFFEKTIVT TIL

  • Rygestop
  • Angst og depresssion
  • Stress
  • Fobier
  • Konflikthåndtering
  • Afklaring og forandring af vaner og mønstre


Og meget andet...


En hypnose-session starter altid med en afklarende samtale, hvor vi sammen afdækker problemstillingen.

 

Pris: 675,- for ca. 60 min


Copyright @ All Rights Reserved Heartsong 2017

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend